Partydul @ Petrosani

Dupa Timisoara si Cluj-Napoca ma asteptam ca Petrosaniul sa fie o joaca de copil din punct de vedere ajuns cu masina. Dar, pentru ca am fost cavaler de onoare la nunta lui Zoli, am plecat mai tarziu din Bucuresti. Gen… la 5 dupa-amiaza. Ceea ce inseamna intuneric afara in sezonul asta. Adaugam la asta si obstinatia cu care GPS-ul ma trimitea pe drumuri de tara in care gropile erau mai multe decat spatiile acoperite de asfalt si obtinem reteta perfecta a unui drum de cosmar. Noroc cu amicul Olix, care, dibaci la de-astea, a descoperit buba gadget-ului si l-a mai domolit nitel.

Am ajuns la Keops pe la 21:30 pentru probe.  Si daca tot e sa fie cu cosmar… nu mergea netul indeajuns de bine pentru ca noi sa putem transmite. Noroc cu Cata (de la Keops), care s-a dat trei ori peste cap, s-a catarat pe acoperis si a facut rost de un cablu prin care netul curgea limpede, lin si indeajuns de mult. Pana sa vina cablul la pupitru, am dat repede o fuga pana la hotel ca sa ne primenim, ca eu eram in tinuta de sofer, nu de MC. Ce ti-e si cu multitaskingul asta… 😀 La Hotel Gambrinus am stat, care e foarte ok, doar ca… in camera mea cel putin, m-am simtit ca in Harap Alb, atunci cand Gerila a suflat in camera pe care le-o daduse imparatul ca sa poata dormi. Doar ca Gerila nu era in localitate. Asa ca am plecat lasand geamul deschis si sperand sa fie de-ajuns.

partydul petrosani

Intorsi in Keops am descoperit cu mare bucurie ca totul era gata, ne-am cablat si am dat drumul la party. Care a fost, ca de obicei, un mare iuresh. Lume multa rau de tot in club. La un moment dat era atat de multa, incat era putin greu sa te misti. Olix a pus muzica back 2 back cu DJ Khan. S-au potrivit foarte bine cei doi. Am ramas in direct, ca de obicei, pana la ora 4 dimineata. Poze de la petrecere, prin amabilitatea deosebita a colegului Cornel de la Kiss FM Petrosani, gasiti pe blogul Partydului, puse cu mare constiinciozitate de Olix. Cele doua parti ale Partydului le puteti downloada de aici.

Saptamana asta e din cele super-busy. De luni pana joi, meteo si French Kiss. Joi noaptea, dupa emisiune, iau drumul Sibiului. Vineri sunt MC acolo la 1 an de Shopping City, dupa care Partydul merge in Club Aristocrat – Sighisoara.

  1. Sinziana 16 November 2009
  2. alexandra 16 November 2009
  3. Mihai 19 November 2009
  4. BASARABEAN-ul 20 November 2009
  5. danfintescu 20 November 2009
  6. aly 21 November 2009
  7. danfintescu 26 November 2009
  8. aly 26 November 2009
  9. danfintescu 27 November 2009
  10. aly 27 November 2009

  Add Your Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

STAI, NU PLECA! ÎNCĂ...

Dacă-ți plăcu scriitura și vrei să mai afli ce-mi bubuie debla,
apasă butonu' de colea, te rog!