podcastu’ lu’ Fințescu – ep. 11 ( Cerșeala după invitații )

Nu cred că îmi voi îmbunătăți relațiile de prietenie odată cu episodul ăsta din podcastu’ lu’ Fințescu. Da’ e vară și a început nebunia pe care o știu de mult, pe care o cunosc toți cei care într-un fel sau altul au legătură cu marile concerte, cu festivalurile, cu orice eveniment unde se vând bilete. Brusc, avem cu toții foarte mulți prieteni. Mai mulți decât ne-am fi crezut vreodată în stare să avem.

Am mai văzut pe ici, pe colo câteva statusuri supărate de la promoteri sau biletari care ziceau de dulce la adresa celor care sună să cerșească invitații. Dar niciunul din ei nu lămurea motivele pentru care cerșeala asta e greșită din cam orice punct de vedere ai privi-o. Nu-i nicio mare scofală, nu vin cu argumente cu statut de revelație. Le-am făcut doar buchet pe cele care mi-au trecut mie prin cap.

Poate, pe alocuri, am fost un pic cam acid de data asta. Singura scuză pe care mi-o găsesc este că sunt niște ani de când îmi tot vine să zic lucrurile astea, iar acum, când în sfârșit am spus ce-am avut pe suflet, s-ar putea să fi ieșit un pic cam colorate.

Dacă episodul ăsta convinge un om să se oprească din a cere invitații și să înceapă să cumpere bilete, atunci eu mă voi declara mulțumit. Dacă am călcat pe niscaiva bătături sensibiloase, îmi cer scuze. Dacă vreunul din lucrurile despre care vorbesc vi se pare injust și aveți și argumente în sensul ăsta, vă rog eu frumos să nu vă sfiiți. Hai să vorbim și s-o lămurim.

Fie ca lumina biletelor la concert să vă lumineze rațiunea!

Sursa imagine: Beta News

Play

podcastu' lu' Fintescu se aude si pe:

Apple Podcast | Stitcher | YouTube | SoundCloud | Spotify | Google Podcasts