podcastu’ lu’ Fințescu ep. 12 – ( Marian Hurducaș )

Pe Marian l-am cunoscut prin OLiX, la un moment dat, acum niște ani. Ca toată lumea, l-am etichetat din prima drept arogant. Cu toate astea, atunci când am stat de vorbă prima oară, s-a întâmplat un lucru foarte dubios cu orele. Au zburat câteva de parcă nici n-ar fi existat. Nici nu mai știu despre ce am vorbit atunci. Cert este că, după acea primă discuție, am rămas prieteni și am repetat treaba asta cu statul de vorbă câteva ore de fiecare dată când ne întâlneam.

Și mie mi se întâmplă destul de des să primesc eticheta asta de arogant de la oameni care nu mă cunosc deloc. Tot ce pot să sper este că, atunci când stă lumea de vorbă cu mine, să aibă aceeași reacție pe care am avut-o eu, stând de vorbă cu Marian: bă, ce om mișto!

Marian Hurducaș

Marian a fost primul care a reacționat la podcastul meu. M-a felicitat și mi-a zis că, după părerea lui, e cam cel mai bun lucru pe care îl puteam face și că sunt printre puținii oameni pe care îi cunoaște (și el cunoaște o grămadă de oameni deștepți) care poate face solo podcasting. După care s-a apucat și el de hurducasting și în scurt timp a ajuns să posede cu mândrie justificată unul din cele mai ascultate podcasturi din patria noastră.

Ne ascultăm reciproc și ne atragem atenția unul altuia asupra zonelor unde mai avem de lucru. Nu prea ne menajăm și asta-i tare bine. El îmi povestește mie despre principiile de podcasting, despre cum să fac ca podcastul meu să fie auzit de cât mai mulți. Eu îi dau lui tipsuri despre cum să scoată maximum de informație relevantă din interlocutorii săi. Care interlocutori, între noi fie vorba, sunt unu și-unu’, nenică.

Noi ne-am propus ceva și evident că altceva a ieșit până la urmă. Am zis că ne vedem o singură dată și schimbăm pălăriile de invitat și podcaster între noi, astfel încât să rezulte câte un episod de fiecare în cele din urmă. Doar că, deh, l-am luat la întrebări, el mi-a răspuns și n-a mai rămas timp să facem și invers. A rămas pe o dată următoare.

Mă bucur să fiu cel care l-a făcut pe Marian să povestească despre începturile lui în radio, în viața de noapte, în comunicare. Și sunt sigur că, ascultând episodul de azi, veți înțelege de ce Hurducaș se pricepe la atâtea chestii: pentru că el chiar a făcut multe la viața lui.

A doua jumătate de podcast e aur curat pentru orice artist este interesat să comunice corect în social media. E de ascultat cu pixul în mână și de luat notițe.

Marian, îți mulțumesc mult pentru o discuție excelentă. Și îți mai mulțumesc mult pentru că mi-ai dat subiectul pentru podcastul de săptămâna viitoare.

Play

podcastu' lu' Fintescu se aude si pe:

Apple Podcast | Stitcher | YouTube | SoundCloud | Spotify | Google Podcasts