Prea Premonitie

Ieri am avut cateva ore libere intre meteo si montaj, asa ca am fost la film. Salut pe aceasta cale initiativa celor de la Movieplex de a-si rasplati clientii fideli (da, eu) cu puncte de loialitate, chestie care la Multiplex se intampla deja de foarte multa vreme.

Am vazut The Premonition cu Sandra Bullock. Se pare ca se poarta foarte tare povestea in poveste anul asta. Si aici e la fel. Sandra este sotie si mama a doua fete si incepe sa aiba tot felul de vise premonitorii despre felul in care va muri sotul ei. Mie sincer filmul mi s-a parut ok pana la un moment dat. Cand ma prinsesem demult care e treaba cu premonitia, pentru ca indiciile pe care le primeam erau mari cat China. Sandra insa nu. Continua sa fie bulversata de ce i se intampla.

10m3.jpg

In rest, eternul thriller american. De notat insa ca happy-endul este putin modificat. Adica destinul implacabil isi urmeaza cursul si sotul moare, oricat de tare s-a zbatut sotia sa il scape. Dar in urma unei ultime nopti de amor, in urma lui lasa un viitor mostenitor si ea pleaca fericita, gravida si vaduva sa inceapa o viata noua alaturi de fetele ei.

De remarcat si dilema existentiala a personajului Sandrei, care se intreaba la un  moment dat daca se poate pune semnul egal intre crima si a lasa pe cineva sa moara, cunoscandu-i viitorul. Cocheteaza o vreme cu ideea… mai ales ca sotul se cam pregatea sa calce pe bec.

    1. Hellene 25 June 2007
    2. danfintescu 25 June 2007

    Add Your Comment

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.