Prima TV – 10 ani

Din 1997 a inceput. Iar eu lucrez la Prima din anul 2000. Aseara a avut loc petrecerea organizata de vanzarile noastre pentru agentii si clienti. In poiana de langa Palatul Mogosoaia, intr-un cort.

A fost frumos, desi putin rigid, asa cum e de obicei la petrecerile astea. Doar nu-ti poti da in stamba de fata cu oamenii care aduc banii in televiziune. Asta se va intampla in decembrie, cand vom fi doar noi intre noi. Au fost toate vedetele postului, sefii, PR, vanzari. Au cantat Jukebox (+Marius Popa), Claudiu (Megastar 1), Catalin. Dupa ce am plecat eu, au cantat si Alexa si Brigitta (Megastar). Chiar imi pare rau ca nu le-am vazut, pentru ca a trecut destul de mult timp de cand nu le-am mai putut asculta live pe scena. Well… next time!

images2.jpg

Drumul spre cortul in care s-a desfasurat petrecerea a fost presarat cu numere mari, luminoase, de la 1 la 10 pe care au fost puse productiile si vedetele din fiecare an. Impreuna cu Sami (Simona Mazliescu) si Andreea Raicu ne-am plimbat printre ele, aducandu-ne aminte. A fost dragut si nostalgic, insa si putin intrigant. Pentru ca oamenii care au facut numerele alea au avut o ordine destul de ciudata a prioritatilor punand la vedere, in partea de sus a cifrelor, ciudatenii gen Caravana Prima TV, Flavours sau Sport, Dieta si-o Vedeta. Asta in timp ce productii mari ca Banc Show, Megastar, Stil erau jos, la baza numerelor, pierdute prin iarba. Ehz… or avea si vanzarile prioritatile lor. Ma rog… noi sa fim sanatosi, ca pana la urma a iesit petrecerea.

Pregatiti-va pentru ca din 15 octombrie veti avea parte de un meteo cu totul si cu totul nou. De doua zile incoace ne tot chinuim sa deslusim toate lucrurile pe care le poate face noua interfata. Crize, Lili Braga si cu mine suntem siderati de cat de inapoiati am fost pana acum. E drept ca la inceput nu vor fi foarte multe diferente vizibile, pentru ca mai avem si noi de invatat, insa acolo in spatele ecranului toate rotitele sunt noi si… foarte misto.

De saptamana viitoare incep lucrul la Megastar. De-abia astept. Diseara Twice. A fost concediu?! Cand?… Ca nu mai stiu…

  1. evelynne24 28 September 2007
  2. danfintescu 29 September 2007
  3. adeea 29 September 2007
  4. danfintescu 30 September 2007
  5. brigitta 1 October 2007
  6. danfintescu 1 October 2007
  7. brigitta 2 October 2007
  8. danfintescu 2 October 2007
  9. brigitta 4 October 2007
  10. danfintescu 5 October 2007
  11. brigitta 5 October 2007
  12. danfintescu 6 October 2007
  13. manuzat 30 December 2008

  Add Your Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

STAI, NU PLECA! ÎNCĂ...

Dacă-ți plăcu scriitura și vrei să mai afli ce-mi bubuie debla,
apasă butonu' de colea, te rog!