Prima zi de lucru pe bune

Astazi a fost prima zi pe care am petrecut-o alaturi de o parte din concurentii primei grupe la Megastar. Am fost cu ei la canto de dimineata, la Crina Mardare. E o experienta fie si numai sa stai si sa te uiti cum lucreaza ea. Am mai spus-o de foarte multe ori: sunt fanul ei! Si o voi repeta de fiecare data cand am ocazia. E un om pasionat de ceea ce face. Are mult talent pedagogic si pune atata suflet, incat de dragul ei elevii trag de glasuri si se autodepasesc. Am vazut astazi cum concurentii faceau progrese sesizabile si de o ureche needucata cum este a mea in decurs de numai cateva ore.

Am fost alaturi de 6 din cei 10 oameni care vor reprezenta Muntenia. Deocamdata nu mi-am putut forma o parere clara despre ei. Insa 2 dintre cei 6 m-au impresionat placut astazi: Cosmin si Elena s-au descurcat foarte frumos. Se vede ca au mai lucrat inainte. Stefan m-a impresionat prin cat a reusit sa progreseze intr-o singura ora, ca si prin seriozitate. A fost singurul concurent care s-a dus sa lucreze si singur, in timp ce Crina lucra cu alti concurenti.

S-a trecut apoi la coregrafie. Sezonul acesta coregrafa va fi Silvia Calin, pe care o cunosc foarte bine pentru ca am mai lucrat impreuna la alte emisiuni din Prima TV. E foarte greu ce are de facut, pentru ca nici unul dintre concurenti nu a mai vreodata vreun gen de legatura cu orice fel de coregrafie. Si asta se vede din plin. Silvia se ocupa de miscarea scenica pentru piesa fiecarui concurent, dar si de coregrafia piesei de grup.

Pe fetele concurentilor se citea disperarea, iar pe a Silviei o continua mirare si niste urme de amuzament. La sfarsitul zilei s-a lucrat putin cu ambele grupe, la piesa de grup. Am si filmat ce le-a iesit. Sau, mai bine zis, ce nu le-a iesit. Dar ceva timp mai au… Deocamdata nu-mi dau seama daca vor reusi sau nu sa invete tot ce trebuie pana la prima emisiune.

Maine alaturi de cealalta grupa la coregrafie si apoi la canto. De-abia astept!

    1. Anemari 11 October 2007
    2. danfintescu 12 October 2007

    Add Your Comment

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.