PRIMUL POST

Buna dimineata, ca sa zic asa… E ca si cum o usa mare se deschide si mi-am varat capul prin ea. Vad un mare gol pe care il pot umple cu ce vreau eu. Fara legi, facturi, termene de predare, esecuri, deziluzii.

Asa ca buna dimineata! Eu sunt incepatorul vesnic. Intotdeauna entuziasmat de proiecte noi si ambitioase. Intotdeauna la inceput. Intotdeauna sigur ca de data asta va merge mai departe. Singurul domeniu in care avansez e varsta. Singurul lucru pe care l-am dus pana la capat si de care sunt foarte mandru este casnicia mea.

 nk7p3887.jpg

Lucrez din plin la o firma care imi apartine. Care incepe sa faca niste pasi mititei si ascendenti. Ati inteles. O firma care este la inceput. Atat de la inceput incat nici site nu are.

Proiectul la care lucrez acum si de care sunt foarte mandru este ceva cu totul nou in Romania. Productie video la standarde profesionale pentru internet. Proiectul e-ok.ro la care colaborez cu florin de la hi-q. Ideile sunt ale lui. Transpunerea lor in imagine prelucrata imi apartine.  Cele doua “emisiuni” desi termenul asta incepe sa fie la de demodat ca “patefonul” – pentru ca de emis nu le mai emite nimeni nicaieri – sunt Party Crashers cu Delia Matache ca vedeta si Stirile muzicale cu Gina Pistol.

Nu e mult. Asa e. Dar e un inceput. Si la asta ma pricep eu cel mai bine. In plus, afara e primavara, carnetul de conducere mi l-a luat un politist a carui principala calitate este aceea de moldovean (sunt ranchiunos rau), iar capul mi-e plin de idei si proiecte noi. Asa ca… Lume pregateste-te! Incep! Din nou!

  1. Florin Grozea (Hi-Q) 14 March 2007
  2. danfintescu 19 March 2007
  3. Pingback: Ganguresc de-un an! « incepator 13 March 2008
  4. Savu Stelian 1 March 2021

  Add Your Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.