Recapitularea finala

Ok. Am vreo 20 de minute pana cand trebuie sa sun la ANM si sa iau diagnoza pe azi. Textele si hartile sunt gata. Telefonul, in mod miraculos, sta cumintel si nu scoate un sunet (shhhhhhhhh! poate doarme…). Deci profit sa recuperez din cate mi s-au mai intamplat prin viata in saptamana in care m-am dat dus din blogosfera.

Saptamana trecuta, de luni pana joi, am fost in Sinaia, la FIAR (Forumul International de Asigurari si Reasigurari), organizat de Media Xprimm. Anul trecut a fost prima data cand am participat la evenimentul asta si am scris despre el aici, aici si aici. Anul asta evenimentul in sine nu a fost foarte diferit fata de cel de anul trecut, ca structura: dimineata conferinte despre asigurari, reasigurari, pensii private, brokeraj – unde echipa pe care am adus-o cu mine filma, iar eu eram pe post de reporter. Seara party. Peste noapte se monta ce se filma peste zi si se difuza in mai multe plasme amplasate peste tot pe unde avea loc evenimentul. Imaginile de anul acesta nu au fost inca uploadate, insa cateva imagini noi pot fi vazute aici. M-am distrat foarte mult serile, desi recunosc ca zilele mi s-au parut destul de grele. Asigurarile, desi incep sa am o oarece experienta in domeniu, raman un codru de nepatruns pentru mine inca… Sa vedem la anul. Oricum, anul acesta Forumul a avut mai multi participanti, iar piata creste rapid deci 2009 probabil ca va veni cu un Forum si mai mare.

Vineri am avut de mers pe un drum groaznic intre Sinaia si Drobeta Turnu-Severin. Ploaie, masini multe, circulatie deviata si oboseala acumulata din cele 4 zile de evenimente de dinainte. Am ajuns doar atat cat sa am timp sa mananc si sa fac un dus, apoi a inceput un nou eveniment privat. Au cantat Catalin Josan, Hi-Q, Etnic. Dupa eveniment am mai stat de vorba cu Mitza si Florin, pentru ca nu ne mai vazuseram de foarte mult timp. Mi-a parut bine ca am reusit sa mai depanam ceva amintiri. Totul a avut loc la Motel Continental din Gura Vaii. Recomand cu mare caldura. Un mic dejun pe malul Dunarii face cat o saptamana de concediu.

A urmat apoi un drum usor pana la Slatina, unde am avut cateva ore bune de pierdut pana la eveniment. De data asta a fost vorba despre un eveniment de exterior, unde s-au adunat mai multe mii de oameni. A fost prima oara in viata mea cand am fost la Slatina. Un public foarte bun si receptiv. A fost atmosfera de vara la mare. Au cantat: Mandinga, Miki, Impact si Andra. Intre am avut eu treaba, ca MC. Evenimentul s-a terminat pe la 23:00, dupa care am plecat spre Bucuresti. Am ajuns tarziu noaptea, pe la 1:30.

Saptamana asta se anunta a fi mai usoara din punct de vedere evenimente, dar sunt la meteo pana duminica. Si evident ca am o multime de intalniri pentru proiecte noi, despre care sper sa va pot spune si voua mai multe cat mai curand.

  1. Petrisor Socol 26 May 2008
  2. adriana 26 May 2008
  3. cristina karma 26 May 2008
  4. danfintescu 26 May 2008
  5. Alexandra 26 May 2008
  6. danfintescu 27 May 2008

  Add Your Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.