recuperarea postului pierdut

De fapt nu am ce sa recuperez… E pierdut si gata. Asadar pe scurt ce scrisesem mai devreme:

Miercuri dupa-amiaza m-am intalnit cu cei de la Bandidos si am pus la punct detaliile pentru primul lor videoclip pe care il vor face cu mine. Sunt foarte bucuros, pentru ca imi sunt prieteni buni, avem cam aceleasi gusturi si imi doream demult sa fac un videoclip cap-coada.

Tot miercuri dupa-amiaza am vorbit cu Alin Voica de la Star Management care mi-a propus sa prezint un eveniment pro-bono, in Parcul Izvor, saptamana viitoare pentru o campanie de stimulare a donatiilor de sange. Am acceptat evident.

Miercuri seara am vazut meciul Romania – Slovenia impreuna cu Cici si Zoli (Sistem), Anca Lupes si Alin Voica (Star Management) la ei la birou. Meci bun, discutii vesele, spritz de vara. Anca si cu mine l-am convins pe Zoli sa scrie mai des pe blog. In seara respectiva l-am convins. Ramane de vazut ce se va intampla pe viitor.

Joi dimineata am fost MC la o conferinta de presa Media Galaxy, care a avut loc la Carrefour Colentina (departe mai e, bai nene!). Job usor, singura problema a fost ca s-a intarziat foarte mult.

Dupa conferinta am fost impreuna cu Vicky (Bandidos) si directorul de imagine sa prospectam locatia de filmare. Pe drum am depanat amintiri de pe vremea cand eram liceeni rockeri si furiosi. A fost placut. Am facut o schita generala de amplasament. Am mancat in Golful Pescarilor din 2 Mai. Era frumos, pustiu si liniste si mi-a venit o mare pofta sa-mi inchid telefonul si sa imi iau cateva zile de vacanta. Dar nu-i acuma vreme de hodinit….

Intors in Bucuresti, am ajuns pe la 22:00 la Victor, un bun si vechi prieten de-al meu. Era ziua lui ieri. Am jucat Texas Hold ‘Em (pe jetoane, nu pe bani – evident). Am ras mult, am vorbit, am glumit, au fost cateva ore frumoase de relaxare.

Astazi intru din nou la meteo. Seara am o filmare pentru proiectul pe care ma tot chinui sa-l termin de atata vreme. Dupa care Twice.

Maine dimineata devreme plec la Severin, MC la concert Sistem si Holograf.