Resident Evil – The Extinction

De data asta nici nu m-am mai preocupat sa vad traducerea titlului filmului, pentru ca experienta imi soptea ca iar ma voi enerva. Dupa un drum care a inceput la ora 18:16 in Pipera si s-a incheiat la ora 20:14 in parcarea de la Plaza Romania (timp in care nu m-am indeletnicit cu altceva in afara de condus) nu aveam cu siguranta chef de filme care sa pice greu la neuron – mi se pare ca am din ce in ce mai putin nevoie de ele si asta nu poate fi de bine.

Resident Evil 3 (sau cel putin asa am inteles eu, ca pe celelalte doua nu le-am vazut) este un film usurel. Milla Jovovich arata bestia, se bate extraordinar de bine si mai este si o super-eroina buna la suflet, cu spirit de sacrificiu si multiplicata la infinit, deci are toate datele pentru a face un film bun. In rest, nici un actor cunoscut (poate doar cantareata Ashanti, dar o papa ciorile repede), sange cat cuprinde, zombies mai multi decat femeile din reclama la Axe, sange, impuscaturi, o lume pustiita, convoaie a la Mad Max si, evident si inevitabil, happy end. Nu e un film care sa emita pretentii de scenariu bun sau de mari artificii regizorale sau actoricesti, dar nici nu are mari lipsuri la vreunul din capitole. Poate doar machiajul zombie, care e cam de nivelul anilor ’80…

img1.jpg

Ce putem trece la capitolul lipsuri? Pai… hm… singura ipostaza in care Milla apare goala este in pozitie de fetus intr-o bula de apa, nu exista nici un fel de scena de sex (desi mai sunt si alte femei bune prin ramasitele civilizatiei umane), iar umorul, daca exista, e atat de bine ascuns, incat probabil ca nici actorii nu l-au mai gasit.

  1. alexsa 7 November 2007
  2. danfintescu 8 November 2007
  3. alexsa 8 November 2007
  4. Sky-Hunter 9 November 2007
  5. danfintescu 9 November 2007

  Add Your Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

STAI, NU PLECA! ÎNCĂ...

Dacă-ți plăcu scriitura și vrei să mai afli ce-mi bubuie debla,
apasă butonu' de colea, te rog!