Rihanna 777 Tour – Londra (ziua 4)

S-a terminat. Sunt in camera de hotel din Londra, in timp ce avionul cu Rihanna si jurnalisti de pe alte continente in afara de Europa a decolat spre New York, pentru ultimul show din 777 Tour. Au fost 5 zile in care am trait la intensitate maxima. In care am cunoscut oameni geniali din toata lumea. Am acum prieteni din Noua Zeelanda, Africa de Sud, Israel, Portugalia, Mexic, Suedia. Desi ea, Rihanna, a fost scumpa la vedere si colegi de-ai mei din presa internationala au taxat-o destul de dur pentru asta, eu raman cu un zambet fericit, desi destul de obosit, acum, ca totul s-a terminat.
Ieri, in Londra, am reusit sa dorm mai mult de doua ore legate, ceea ce, pentru 777 Tour reprezinta o performanta. Locatia londoneza a fost, cred, cea mai tare, din tot turneul. O sala imensa, care se numeste The Forum, unde au incaput cateva mii de oameni. Si publicul mi s-a parut de departe cel mai cald si mai primitor, aratand ca nu degeaba are Rihanna atat de mult succes in Marea Britanie. Ea, prin comparatie cu celelalte show-uri, mi s-a parut mai in forma decat de obicei, asta pentru ca, probabil, a avut timp sa se odihneasca un pic acasa, in apartamentul pe care il detine in Londra.
Nu am cum sa nu va arat sarea si piperul acestui turneu, Tim Dormer de la un post de radio din Sydney, Australia, care a gasit o metoda originala de a-i cere Rihannei sa fie mai activa in relatia cu presa. Pe noi ne-a distrat. Urmariti mai jos intreaga intamplare:

 

Acestea fiind zise, cu oboseala, asteptarile lungi din avioane, aeroporturi, autocare, cu cearcane si mancat pe fuga… Daca mi s-ar spune ca saptamana viitoare o iau de la capat, in orice capat de lume, mi-as face bagajul instantaneu. Deocamdata, vin acasa. 🙂