Rihanna 777 Tour – Paris (ziua a doua)

Cine zice ca viata de artist e usoara, greseste amarnic. Pai… eu ma tin dupa un artist de doar doua zile si abia mai reusesc sa inteleg in ce oras sunt, incotro ma indrept, cat e ceasul si mai ales de ce. Iar eu nu trebuie sa fac un super-show in fiecare seara. Un show liber, fara coregrafii si alte momente pregatite, un show de club.

4 ore de somn asadar, in ultimele doua zile pentru cei din turneu. Dupa un mic dejun rapid am pornit toti cei 200 si ceva de oameni din 80 de tari (jurnalisti, bloggeri, oameni de radio si televiziune plus fani), incarcati in patru autobuze, catre aeroportul Arlanda din Stockholm. Am avut parte de tratament VIP, fara inghesuiala la cozi pentru check-in si boarding. Dupa o scurta asteptare, autocarele ne-au dus direct la Boeing-ul 777 care urma sa ne aduca la Paris.

 Totul e foarte relaxat. Lumea rade, glumeste, nimeni nu se grabeste nicaieri. Ca doar e avionul cu care calatoreste si Rihanna, deci n-ai cum sa ratezi vreun moment important. Aceste randuri le scriu cu doar cateva minute inainte sa decolam. A venit si ea la bord, ultima, asa cum ii sta bine unei vedete. Ca daca nici ea nu e vedeta… Are ochelari de soare mari, o haina verde cu gluga si pare sa aiba un singur scop in viitorul apropiat: somn. O inteleg perfect. Ba mai mult, o si imit. Ne auzim mai incolo. 🙂

 Este aproape ora 1 noaptea. Am ajuns inapoi in camera de hotel, unde am la dispozitie 5 ore si un pic in care sa va scriu intamplarile zilei, sa va trimit pozele si, daca nu va e cu suparare, sa dorm putin. Dar sa revenim. Concertul din Paris a avut loc intr-un loc numit Le Trianon. Este o sala de teatru cu scaunele scoase in partea de jos, unde s-au adunat cam de doua ori mai putini oameni decat asteptau inca sa intre cand show-ul incepuse deja. Club plin ochi, asadar, cu un public format exclusiv din fani care au cantat aproape toate piesele. S-au cantat vreo 2-3 piese de pe “Unapologetic”, dar si hituri gen “Umbrella”, “Please don’t stop the music”, “Man Down”.

 Toti colegii jurnalisti care ma inconjurau s-au blocat la prima vedere a tricoului negru al Rihannei, crezand ca este vorba despre o prelucrare a pozei cu ea maltratata de Chris Brown. Cei mai amatori de teoria conspiratiei inca mai dezbat subiectul si la aceasta ora.

Maine seara urmeaza Berlinul. Iar eu voi fi la post cu povestea si poze noi.

STAI, NU PLECA! ÎNCĂ...

Dacă-ți plăcu scriitura și vrei să mai afli ce-mi bubuie debla,
apasă butonu' de colea, te rog!