sa incepi inceputul

Vinerea asta a fost seara in care m-am convins definitiv: nu imi place seara asta in Twice. Sambata pare ca lumea este mult mai dornica sa se distreze.

Tot vinerea asta a fost momentul in care Florian Gheorghe de la Libertatea s-a hotarat sa publice un articol scurt de 6 randuri, cu o poza minuscula, in suplimentul de weekend al ziarului, in care se dadea stirea ca m-as fi insurat. Am primit foarte multe sms-uri de felicitare, chiar si de la oameni care stiau deja ca m-am insurat. Ce ti-e si cu puterea presei… 😀

De cateva zile observ cu ingrijorare ca imi este din ce in ce mai greu sa incep proiecte. Ma toooot pregatesc de multe zile sa lansez trei proiecte, in domenii oarecum diferite. In fiecare zi, dimineata, sunt gata sa jur ca azi e ziua cea mare. Cu toate astea insa, din toate motivele din lume, pe la pranz imi dau seama ca de fapt nici azi nu e ziua cu pricina… Si s-ar putea ca nici maine sa nu fie. Sunt in continuare la fel de convins ca orice inceput e greu. Insa descopar cu multa neplacere ca pana si a incepe un inceput e foarte greu.

Ieri seara am fost la nunta unei verisoare de-a sotiei mele. A fost extrem de placut. Iar azi, la socrii mei acasa, nunta continua cu o masa de pranz, pe care recunosc ca o astept cu mare pofta.

    1. mirela 23 April 2007
    2. danfintescu 23 April 2007

    Add Your Comment

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.