sa (ne) revenim

Sunt la un internet cafe in timisoara asteptand sa treaca timpul pana la decolarea avionului. Afara e cald rau, orasul il stiu, ma asteapta o saptamana extrem de plina, deci m-am hotarat: e momentul sa actualizam lucrurile.

Bandidos au vazut clipul si l-au acceptat, cu modificare a trei cadre si doua temeri. Cadrele le-am modificat. Temerile le gasesc destul de nefondate. Una dintre ele este ca se vad cateva reclame si cateva etichete de bautura. In primul rand e bar, e normal sa existe sticle cu bautura acolo. In al doilea rand, videoclipurile straine gem de product placement si nu face nimeni nici un fel de scandal. Au inceput si pe la noi sa apara, unele dintre ele facute chiar rudimentar (vezi Alb-Negru – clipul filmat in Carrefour). Luni sper sa aiba Iustin timp sa-i punem sunetul, astfel incat sa fie gata de difuzare. Am amplificat putin culorile, l-am cachetat, am mai umblat putin si la granulatia imaginii. Una peste alta sunt multumit de cum a iesit. Am invatat multe la filmarea asta. Sper sa am ocazia sa pun in aplicare ce am invatat, pentru ca imi place mult de tot sa fac videoclipuri.

Am facut pasi (unii mai mari si altii mai mici) si la celelalte doua proiecte la care lucrez. De unul dintre ele nu sunt foarte multumit. Nu cred ca poate fi dat la vizionare inca. Sa vedem ce va spune si asociatul meu. Celalalt cred ca ar cam fi gata de definitivat. Insa s-ar putea sa fie si aici nevoie de o refilmare.

Am inceput sa invat cum se fac hartile la meteo si am inceput sa-mi scriu singur textele. Este incredibil cat de usor imi vine sa le citesc acum, pentru ca le inteleg cu mult mai bine. Ar trebui ca fiecare prezentator de meteo sa faca asta, macar o perioada. Cu toate astea, cele doua nopti consecutive pierdute la montaj saptamana trecuta si-au spus cuvantul vineri, cand am dat mai multe balbe si nici nu am fost ok ca energie. Noroc cu Crize (producatorul meu) care era acolo si care reuseste intotdeauna sa ma faca sa ajung la temperatura la care trebuie.

Ieri seara am fost la Arad, la prima editie a zilei uzinei Astra Vagoane. A fost foarte frumos de la locatie (un platou de iarba din strandul Neptun – extraordinara atmosfera acolo), oamenii (putin sceptici si nereceptivi la inceput) si trupe (Anna Lesko si Voltaj).

Aradul ca oras este foarte frumos. Centul cel putin este genial. Am stat la Hotel Continental, care e chiar in langa primarie. Asta a fost prima oara cand am avut cateva orea ca sa ma plimb. Mi-a parut extrem de rau ca n-am avut aparatul la mine ca sa fac cateva poze. Si aseara i-am regretat absenta…

Foarte frumoasa partea asta de tara, cu oameni extrem de civilizati. Stiu ca nu era nevoie sa exprim si eu aceasta parere devenita deja stereotip, insa chiar am simtit nevoia sa spun asta. Si tot la capitolul truisme, din nou afirm cu mare recunostinta ca sunt fanul calatoriilor cu avionul. In numai o ora ai strabatut toata tara si ajungi acolo relaxat si fara nici o urma de oboseala.

Saptamana care vine sunt la meteo pana vineri, sambata seara in Twice. Nu plec nicaieri in weekend, ceea ce ma bucura intr-un fel, ca n-am mai apucat sa-mi vad parintii si socrii de foarte multa vreme. Poate am timp sa ma vad si cu gasca de prieteni din liceu… Dar sa nu visez prea mult, ca cine stie ce mai apare…

Am avut timp de scris azi. S-a vazut? 🙂