Septemberfest la Cluj

Sa ne-ntelegem. De la Cluj la Bucuresti este exact atata drum cat este si de la Bucuresti la Cluj. Nu ca-s fanul lui Creanga, pentru ca sunt. Insa ce vreau sa spun este ca, oricat de mult ma imbarbatez eu, trebuie sa recunosc ca perspectiva a aproape 500 de km de drum de noapte ma cam sperie. Oricum, voi pleca inapoi la o ora mult mai decenta decat 1 noaptea. Si mult mai odihnit. Da’ tot e drum lung…

Ieri dimineata, dupa un drum de 6 ore si jumatate, pe la 7:30 intram in CJ. Ma pierdeam cu masina intre alti soferi cu ochii la fel de impaienjeniti de somn. Doar ca ei de-abia se trezisera, iar eu nu mai dormisem de foarte multa vreme. Dupa un somn scurt si buimacitor, m-am indreptat catre Sala Sportului din Cluj-Napoca, acolo unde se tine Septemberfest anul asta. Festivalul e maricel, cu multe beri participante, gratare si toate cele. In fiecare seara exista recitalul unei singure trupe mari, muzica din restul timpului fiind asigurata de doua trupe: Transylvania Brass, niste suflatori care canta coveruri (un fel de Los Platanos, insa cu set de baterie completa si playlist mai variat) si o trupa de coveruri care se numeste Septemberfest Band. Ieri cap de afis a fost Mihai Margineanu. M-am bucurat sa ma vad si cu Sergiu Stoiadin (manager Mandinga). Dupa ce am terminat treaba, am dat o raita prin Obsession, unde m-am intalnit cu MC Dylma (Morandi). Clubul a fost renovat si arata bestial!

Astazi voi merge la ora 14:00, pentru ca incep campionatele de fotbal si streetball. Diseara canta Bere Gratis. Maine seara Proconsul.

Revin cu amanunte despre calendarul evenimentelor unde voi fi MC, pentru ca s-a aglomerat foarte tare.

STAI, NU PLECA! ÎNCĂ...

Dacă-ți plăcu scriitura și vrei să mai afli ce-mi bubuie debla,
apasă butonu' de colea, te rog!