Shobo aka Tzighi sau cel mai trist mod de a-ti descoperi un fost coleg de liceu

Shobo sau Tziganu erau poreclele cu care il alintam/enervam pe Dan Santimbreanu. Baiat bun, cu parul lung, intotdeauna un pic mai jos de barbie, juca fotbal, fuma cu noi in spatele scolii, mergeam la bairame impreuna. Toate astea au fost demult. Odata liceul terminat, nu ne-am mai vazut. Mi se pare ca am vorbit la telefon de vreo doua ori, ca lucram cam in aceeasi bransa. El in PR, eu in televiziune…

 untitled.jpg

De fiecare data vesel, asa cum il stiam. Am primit un comment de la el acum vreo cateva zile pe blog, in care ma ruga sa-l contactez la o adresa de mail si imi lasa si adresa blogului lui. Erau sarbatorile, intram pe net doar cat sa raspund la comments si atat. Mi-am impus asta. Ei bine, azi am mai gasit un comment de la el. De data asta putin mai incisiv. Simtindu-ma putin vinovat, am dat click pe blogul lui. Povestea pe care am citit-o m-a lasat masca. Cititi-o si voi aici!

I-am dat un mail imediat si azi ne-am auzit la telefon. Mai putin vesel, insa plin de energie, mi-a povestit totul. Cum a inceput, in ce stadiu e acum (bravo celor din Liceul German – uniti ca de fiecare data). Si mi-a spus un lucru care m-a impresionat foarte tare: planul lui nu e de a se salva doar pe sine, ci de a initia o intreaga campanie. Ii doresc tot binele din lume si i-am promis ca il voi ajuta cu ce pot. Nu mai e vorba neaparat de bani, pentru ca se pare ca au existat oameni saritori care l-au ajutat deja. Deocamdata el incearca sa descopere cat mai multi oameni care au trait aceeasi drama ca el. Cunosti pe cineva? Lasa-i un comment oriunde pe blogul www.dansantimbreanu.wordpress.com !!!

  1. dasanti 3 January 2008
  2. danfintescu 4 January 2008
  3. adeea 5 January 2008
  4. Anonim 5 January 2008
  5. danfintescu 8 January 2008
  6. danfintescu 8 January 2008

  Add Your Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

STAI, NU PLECA! ÎNCĂ...

Dacă-ți plăcu scriitura și vrei să mai afli ce-mi bubuie debla,
apasă butonu' de colea, te rog!