Sinaia forever

Dupa FIAR-ul de anul asta, iata-ma-s din nou in Sinaia, de data asta doar pentru 2 zile.  Festivalul Sinaia forever a ajuns la editia a XVI-a si, ca in fiecare an, are proiecte ambitioase. Prima zi e una speciala, care ma face destul de curios. Va fi o trecere prin istoria muzicii, incepand cu perioada interbelica si ajungand pana prin anii ’80. Mi se pare o idee curajoasa si de-abia astept sa vad cum iese.

In ceea ce priveste misiunea mea de MC al evenimentului, azi nu am cine stie ce treaba. Trebuie doar sa fiu pe faza la inceput. Nici usor nu va fi, pentru ca trebuie sa-mi adaptez discursul la genul asta muzical si recunosc cu mana pe inima ca n-am prezentat in viata mea ceea ce se numeste muzica usoara. Insa pentru toate exista un inceput si ma bucur foarte tare ca dupa aproape 10 ani de meserie inca mai fac lucruri noi.

afissinaia2009

Festivalul se intinde pe toata lungimea strazii principale a orasului Sinaia, precum si in parc. Circulatia a fost blocata, iar cei de la Stage Expert au sonorizat intreg orasul.  Programul serii: deschiderea, cu multe focuri de artificii, cateva piese cantate de Alexandru Arsinel, dupa care band-ul lui Ionel Tudor ii va acompania, pe rand, dar si in duete,  pe Nico, Aurelian Temisan si Monica Anghel.

Maine ne intoarcem in prezent cu Andreea Balan, Play&Win, Pasarea Colibri si Voltaj.

Iar eu maine seara voi zbura direct de pe scena catre Pitesti, in Club Pink, de unde, impreuna cu Olix, transmitem Partydul Kiss FM.