SISTEM, 7 ANI DE-ACASA

Asta-seara am fost impreuna cu sotia mea la o petrecere despre care nu stiam exact ce sa cred, atunci cand am primit invitatia. M-a sunat Cici (de la Sistem) sa ma invite la aniversarea a 7 ani de existenta a trupei Sistem. Astazi am primit si un sms de reconfirmare de la Zoli.

Evident ca am fost. Si evident ca a fost foarte, foarte tare. Ne-am intalnit cu Miki, Razvan (prietenul lui Miki; ex-manager Sistem), Sergiu (manager Mandinga, ex-component Sistem), Anca Lupes (Star Management), Bogdan Pavlica (Radio Romania Actualitati), Florian Gheorghe (Libertatea), Ovidiu Huiban (TV Mania), Oliver Sterian (Voltaj) si sotia sa, Angel Tucana (manager Proconsul), Alin Voica (ex-In Your Mind), Dan (Fly Project), Simona Ionascu (Kiss TV) si sper ca n-am uitat pe nimeni.

Am vazut poze, am vazut filmultetze, am ras, am vorbit, am dansat. Si mai presus de toate astea, am constatat ceva: in lumea asta prietenii adevarati sunt foarte, foarte putini. Sistem este una din cele mai mari si mai cunoscute trupe din Romania, asta e clar. Insa cei care le suntem aproape celor (acum) 5 ardeleni, nu suntem deloc multi. Si cred ca asta e foarte bine. Pentru ca prietenii nu sunt deloc multi. Mai ales intr-un business in care cunostintele abunda.

i003.jpg

Am plecat devreme. zoli va crede toata viata ca Miki, sotia mea, este cea care m-a luat de la petrecere. Si nu este deloc asa. Ea chiar ar fi vrut sa mai stea, mai ales ca lumea tocmai incepuse dansul. Insa eu maine dimineata la ora 7 ma trezesc pentru o saptamana in care muncesc cam 14 ore pe zi. Prima saptamana in care nu voi scrie in blog.

    1. Ancutzyk 4 June 2007
    2. danfintescu 4 June 2007

    Add Your Comment

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.