Sistem & Friends – faina muzica

Sambata dupa ce, impreuna cu doamna mea, Vera si Dragos, am petrecut o zi admirabil de calma si frumoasa acasa, in curtea care, desi din ce in ce mai putin, tot a santier arata, am purces catre Piata Revolutiei, unde avea loc concertul Sistem & Friends. Deci MC.

Am ajuns pe la 20:00, i-am vazut pe cei care pedalau intr-un colt al pietei inca de dimineata, m-am intalnit cu amicii de la 360 Revolution care venisera cu scena si cu luminile. Zoli era si el deja acolo. M-am bucurat sa o intalnesc din nou pe Raluca Fischer, fosta mea colega de liceu, cea care acum se ocupa de Green Revolution. Am primit un briefing scurt, am mai dat noroc cu cativa amici si am inceput anunturile.

Seara a inceput cu Timba, o tupa noua, de muzica braziliana. Din cate am inteles era primul lor concert mai mare. Instrumentisti foarte buni printre ei. N-a sunat deloc rau. Dar, poate fiind cuprinsi de febra inceputului, au cam uitat sa se tina de program, ceea ce a fost destul de neplacut pentru organizatori, care aveau un orar bine stabilit. E clar ca profesionistul se formeaza in timp…

Dupa Timba au fost copiii de la Crash. Eu auzisem despre ei, insa nu-i vazusem pana atunci. Mici, veseli, multi si foarte seriosi, au batut in butoaiele lor cu multa energie. Desi acum inca zambesc relaxati, tare mi-e ca in scurt timp baietii de la Sistem vor avea concurenta serioasa.

O impresie foarte buna mi-au facut cei din trupa Prezent, trupa Liceului de Muzica din Arad. Alex Florea a sustinut un super-recital la baterie. Am aflat mai apoi despre el ca este olimplic national la percutie. Ii doresc mult succes in continuare. Ei toti, per ansamblu, au sunat foarte bine.

Sistem pe scena sunt intotdeauna o incantare. Si asa nu-i mai vazusem de foarte mult timp in concert. In plus au avut si piese noi, toate coveruri: Dana Dawson – “Romantic World”, Giovanotti – “L’ombellico del mondo” si Michael Jackson “What about us”. Io imi fac treaba si le cer un nou single de fiecare data cand ii vad sau cand scriu despre ei, asa ca uite-ma din nou cerand: HAI CU SINGLE-UL NOUUUU!

Evenimentul a facut parte din campania “Capitala creste verde”, proiect initiat de Primaria Municipiului Bucuresti si de Asociatia Green Revolution.

Eu n-am apucat sa fac poze. Daca e vreunul din voi care a reusit performanta asta, astept cu mare nerabdare mail sau link. Thx.

La capitolul evenimente, saptamana asta sunt de luni pana sambata in Grand Arena Mall si dau la premii de mi se face rau. Pentru sambata seara inca negociez un party in Bucuresti. Ramane de vazut daca imi iese, revin cu detalii.

  1. sHaDoW gIrL 13 April 2009
  2. danfintescu 13 April 2009
  3. crystyaz 17 April 2009
  4. danfintescu 18 April 2009
  5. RainbowInTheRain 20 October 2009

  Add Your Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.