Sneak peek Megastar 3 – ep. 2

Sunt din nou la repetitiile Megastar. Alaturi de mine e Andreea care raspunde de zor la mailuri, dar sunt sigur ca se pregateste si ea sa scrie cate ceva pe blog. In fata mea repeta fetele din Oradea, care sunt imbracate oarte sexy si care imi par putin mai dezinvolte si mai vesele decat saptamana trecuta. Sa vedem insa daca se va dovedei indeajuns de mare evolutia.

Elenele si Mara au si ele o problema. Nu una cu alta, ca pana mai acum cateva saptamani, ci cu energia piesei. Nu le iese la repetitii cam de nici o culoare. Au repetat piesa de multe ori. Echipa se straduieste sa le faca sa inteleaga ca e nevoie de vana, de placere de a canta si ele nu par sa inteleaga asta. E incredibil cate schimbari poate aduce apropierea zilei de concurs. E clar ca multi concurenti nu sunt inca in stare sa faca fata tensiunii sustinute a concursului.

Mai devreme au repetat Daria, Nick si Cristina. Ei au avut un moment destul de dificil atat sambata trecuta, cat si in primele zile ale acestei saptamani. Insa despre asta veti afla mai multe maine seara, in emisiune. Acum, din cate am bagat de seama, piesa le iese. Cu toate astea, si saptamana trecuta piesa le-a iesit de cateva ori la rand la repetitiile de dinaintea emisiunii…

In rest, spre marea mea suprindere, am bagat de seama ca probleme sunt cam peste tot. Insa astazi am remarcat ca Mihai pare sa aiba o raguseala care nu-i permite sa inalte vocea pe cat ar fi nevoie. A parut destul de demoralizat atunci cand a coborat de pe scena. Foarte mult imi place cum le iese piesa lui Razvan, Alex si Andi. Deloc surprinzator, atat trupa rockeritzelor (Brigitta, Deea, Mihaela si Loredana-Broscutza), cat si Jo-Laura-Raluca se descurca foarte bine. Pe-aici miros eu iz de rivalitate mare intr-un viitor mai mult sau mai putin apropiat.

Saptamana asta vom avea primul duel si prima trupa eliminata de la Megastar 3. Maine seara, ora 20:30, PRIMA TV. Nu uitati ca imediat ce se incheie emisiunea de la Prima, continuam pe Kiss FM.

  1. Bigiu Razvan 31 October 2008
  2. danfintescu 31 October 2008
  3. Regina 31 October 2008
  4. danfintescu 31 October 2008
  5. denis 1 November 2008
  6. Alexandra 1 November 2008
  7. danfintescu 1 November 2008
  8. Alexandra 1 November 2008
  9. deeapoisongirl 2 November 2008
  10. Regina 2 November 2008
  11. danfintescu 2 November 2008
  12. ism 3 November 2008
  13. zoeygirl 8 November 2008

  Add Your Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.