Strasnic la Strejnic

Dupa meteo pe fuga, mi-am incarcat masina cu oameni si am pornit-o relaxat spre Ploiesti. Sambata seara, am trecut pentu prima oara prin Pasajul de la Baneasa. E intr-adevar foarte util. Insa viteza cu care s-a realizat acest maret proiect ma face sa ma intreb daca fi-mea va apuca oare vremurile frumoase, in care sa avem peste 1000 de km de autostrada in tara asta a noastra.

Club Fusion nu e chiar in Ploiesti, ci intr-o localitate la cativa kilometri de oras. E un club de marime medie, cu o capacitate de cam 800 de oameni. Am ajuns cu destul de mult timp inainte, astfel incat imaginatia mea deja flirta nerusinat cu ideea de a dormi o ora inainte sa incepem. Doar ca Murphy n-a dormit nici de data asta. Desi n-am fost niciodata atat de aproape de Bucuresti, conexiunea noastra cu studioul refuza cu obstinatie sa se realizeze. N-a vrut si pace. Si uite-asa somnul a ramas nedormit, iar stresul se aduna din ce in ce mai mult. Olix era in lumea lui de butoane si bytes, lumea incepuse sa vina in club, iar noi inca nu ajunseseram la hotel. In disperare de cauza l-am lasat pe Olix in club si am dat fuga sa ne cazam. De parca atata asteptase, sa plecam noi de acolo, indaratnica masinarie s-a conectat in cele din urma.

Intors in club (pe care il lasasem cu cativa oameni inauntru) am ramas blocat. Nu lipsisem mai mult de 30 de minute, insa cand m-am intorsl, era deja plin. Venisera si o multime de prieteni de pe twitter, plus DJ Dasser (de asta-vara din Alcatraz), amicul Bek00letz… Ce sa mai, o multime de oameni.

A fost genul de party la care, de la a doua piesa, stii ca va fi iuresh maxim. Publicul foarte dornic de distractie si iubitor de Partyd, o nebunie a fost. Olix in mare forma, DJ Khan (fost rezident in Fusion) si el in super-party mood. Ne-am cam speriat cand pe la 3 si ceva am vazut ca incepe sa se goleasca, insa DJ-ul rezident de acolo ne-a linistit. Asa pleaca lumea. Devreme. Ok. Ne-am conformat cutumei locale si ne-am strans si noi binisor sculele, indreptandu-ne spre hotel pentru putine ore se somn. Putine pentru ca, din cauza mea, a trebuit sa plecam devreme. Meteo.

  1. Rubinio 6 December 2009
  2. Maria 6 December 2009
  3. florin 6 December 2009
  4. OLiX 7 December 2009
  5. BASARABEAN-ul 9 December 2009
  6. danfintescu 9 December 2009

  Add Your Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

STAI, NU PLECA! ÎNCĂ...

Dacă-ți plăcu scriitura și vrei să mai afli ce-mi bubuie debla,
apasă butonu' de colea, te rog!