Street Kings

Nu ma numar printre cei care pica pe spate in fata talentelor de actor ale lui Keanu Reeves. Nu spun ca omul nu-si merita statutul de mare vedeta. Departe de mine ideea. Dar nu mi se pare un actor dupa care sa ramana ceva maret in istorie, asa cum ar fi Depp sau Cruise. Stiu ca nu sunt nici macar original in ideea asta a mea.

Street Kings este un film care are un singur mare merit. E clasic. Este exact genul de film politist american pe care nu-l mai poti vedea decat la TCM. Politisti corupti, politisti rebeli, impuscaturi multe cu un arsenal demn de o revolutie intr-o tara bananiera, o intriga care se tot invalatuceste in jurul propriei axe si o distributie deloc de lepadat. In afara de Neo il mai vedem pe Forest Whitaker (al carui fan sunt de la Last King of Scotland) si care se descurca minunat si pe Cedric the Entertainer, amuzant ca de obicei, mai ales cand moare ca un porc obez.

Revenind la Keanu, el face un rol aproape alb. Aproape lipsit de expresie, care, daca ar fi fost primul din cariera, l-ar umple de glorie. Insa eu imi doresc foarte mult sa-l vad ca poate face si altceva… gen… musical? In orice caz, filmul merita vazut. Credeti-ma ca va face punga de popcorn sa se goleasca in viteza de thriller adevarat.

  1. adriana 30 aprilie 2008
  2. cristina karma 30 aprilie 2008
  3. danfintescu 1 mai 2008
  4. adriana 1 mai 2008
  5. cristina karma 2 mai 2008
  6. OLiX 7 mai 2008
  7. danfintescu 7 mai 2008
  8. OLiX 8 mai 2008
  9. danfintescu 8 mai 2008
  10. adryana 13 decembrie 2009

  Add Your Comment

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.