Surf’s up!

Sotia mea a lucrat in weekendul asta si deci m-am vazut nevoit sa-mi fac program singur. Cum noi facem parte din acea categorie moderna de familii pentru care frigiderul isi pierde orice fel de semnificatie atunci cand nu raceste apa plata, suc sau bere, am fost sa mananc la restaurantul libanez din Plaza. Evident ca n-am rezistat si am fost si la film, singur.

Am avut o singura posibilitate sambata la pranz de la ora 13:45: Surf’s Up. Film de animatie foarte ok, funny. E despre surf, cu niste pinguini extrem de haiosi. Mi-a placut ideea de a personifica echipa de filmare. Practic asistam la turnarea unui reality movie despre Cody Maverick, tanarul pinguin surfer plin de ambitie. Dar se vorbeste direct cu camera, cameramanul este lovit, inghiontit, injurat. Funny si interviurile luate tuturor, in cele mai ciudate momente. E o ironie reusita la epoca “reality” in care traim.

img1.jpg

In materie de voci, fanii il vor recunoaste pe Jeff Bridges in pielea (sau poate ca ar trebui sa spun penele) lui Big Z/Geek. Si o vor face foarte usor, pentru ca pinguinul supraponderal vorbeste exact ca The Dude aka. The Big Lebowsky. Pentru adevaratii cunoscatori: vocea lui Cody Maverick este a lui Shia LeBoeuf, care anul acesta l-a interpretat foarte bine pe Sam Witwicky in Transformers.