Targuri-Balciuri, evenimente fara public si filmari de noapte

A trecut prima zi de Romexpo, unde anul asta se intampla doua targuri deodata. Traditionalul si prea-prafuitul TIBCO si Targul de Turism al Romaniei. Exact langa pavilionul central al Romexpo este o scena. Iar pe acea scena se intampla un eveniment.

Targurile sunt prin excelenta un produs al kitsch-ului. E normal sa fie asa. Doar sunt acolo standuri puse unul langa altul, care n-au nici o legatura intre ele. Ba, in cazul TIBCO, care este un targ general, poti vedea standul Indoneziei langa cel al unei fabrici de conserve din Piatra Neamt. Un haos de culori, muzici, oameni, produse, reclame. Un asalt imens asupra creierului, care oboseste extrem de rapid ducand o lupta fara sorti de izbanda cu un suvoi de informatie care il asalteaza din toate partile. TIBCO sucks! Credeti-ma. Am fost acolo azi. Targul de Turism al Romaniei este cam acelasi lucru, insa macar acolo stii ca nu ai de vazut decat oferte de tursim. Insa sa stiti ca toate agentiile din Romania te trimit in Grecia, in Turcia si in Bulgaria. Astea sunt tarile in care poti pleca. Altele nu-s. Nu cu agentiile. Nu cu ale noastre. Cautati-va altele!

In ceea ce priveste evenimentul pe care il prezint, el face parte din acea categorie speciala despre care nu prea vrei sa vorbesti cu adevarat. Nu este un eveniment cu care sa te mandresti. E unul in care in fata scenei sunt putini oameni, in general in trecere. Dar asta este jobul. Azi au cantat: Etnic, Morosanu’, Senzual, Romancutze si Los Platanos. Ati inteles?

Ziceam acum cateva zile ca s-a definitivat programul. Ei bine, nu! In afara de tot ce aveam deja, pe 1 aprilie lucrez in Club A. O sa va povestesc mai multe despre locul asta si despre cum e sa fii MC in club A. Insa dupa duminica asta.

 optick.jpg 

Am vorbit azi cu Florin, care mi-a spus ca vom incepe o noua productie pentru e-Ok.ro. De data asta cu DJ Optick ca vedeta. Imi pare bine ca avem inca o emisiune pe care o producem impreuna si imi pare bine sa lucrez cu Optick, pe care il stiu de foarte mult timp si cu care ma inteleg si foarte bine. Azi filmam la Radio 21 si intr-un club unde pune el muzica dupa aia. Sper sa iasa bine!