The Blind Spy

Astazi am aparut pe coperta revistei SPY. Tin sa le multumesc colegilor mei de la aceasta revista pentru publicitatea pe care mi-au facut-o. Nu sunt genul pe care il veti gasi in paginile unor astfel de publicatii din doua motive: in primul rand pentru ca nu sunt indeajuns de seminificativ – asa cum imi place mie sa spun, aparitia mea la meteo este atat de… meteorica incat daca stranuti de doua ori legat, m-ai ratat; iar in al doilea rand pentu ca nu sunt genul care sa frecventeze evenimentele mondene si nici cluburile de fitze.

Le inteleg setea dupa stiri, mai ales in decembrie, cand toata lumea buna e plecata la ski in Austria si toti artistii muncesc pe branci in fiecare seara. Si i-am inteles cand s-au postat in fata studiourilor in ziua in care s-a facut live-ul cu 10 ani de PRIMA TV. Doar acolo urmau sa roiasca tot soiul de vedete care de care mai faiomase. Dar nu pe Iantu si nici pe Raicu, nu pe vreun Monden sau vreun Traznit, ci tocmai pe Ernest si pe mine ne-au “prins”. Pe mine cand ma pupam pe obraz cu o fosta colega, Raluca Ilie, pe care s-ar putea sa o stiti de pe vremea cand prezenta, impreuna cu Ernest de altfel, emisiunea “Fa-ti bagajele” la PRIMA TV, iar pe Ernest cu nimeni si facand nimic.

Din titlul de pe coperta SPY s-ar intelege ca eu imi insel sotia cu fosta mea colega, insa daca stai sa citesti articolul, daca poate fi numit astfel un paragraf de 10 randuri, iti dai seama ca de fapt pana si ei recunosc ca nu poate fi vorba despre nimic ciudat intre doi fosti colegi care se pupa pe obraz si se intretin cateva minute in fata studioului.

Si de-aici dilema mea: daca tot sunt colegii mei de la SPY in atata criza de stiri, incat eu am ajuns pe coperta si Ernest e in revista pentru ca era sa cada pe scari, n-ar fi mai bine sa ne puna sa ne facem noi poze si sa le trimitem saptamanal, astfel incat sa nu mai stea saracii paparazzi si sa inghete doar pentru noi?

  1. Florin Grozea 16 January 2008
  2. danfintescu 16 January 2008
  3. Daniela_MS_Moldova 16 January 2008
  4. danfintescu 17 January 2008
  5. irina 17 January 2008
  6. danfintescu 18 January 2008
  7. irina 19 January 2008
  8. danfintescu 21 January 2008
  9. irina 21 January 2008
  10. danfintescu 22 January 2008

  Add Your Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.