tick, tock… doc…

Duminica seara am fost la film cu sotia mea si cu Lucian Viziru si prietena lui. Viziru, racit mort, nu era foarte comunicativ. Sper sa fie ok, ca azi a avut filmare toata ziua.

Am vazut 88 minutes. Despre filmul asta nu am ce sa scriu altceva decat ca este un nou film in care Al Pacino arata ca este un actor genial. In rest, un thriller care se bazeaza pe regula de aur a ascunderii a tot felul de detalii, astfel incat spectatorul sa aiba posibilitatea sa isi imagineze toate balariile posibile, numai sfarsitul intrevazut de scenarist nu. Agatha Christie style.

pacino.jpg

Film clasic si ca imagine, regie, montaj. Interesant este ca dupa ce s-a folosit vocea personajului rau cu efectul din SAW, s-a lansat o noua moda si toate personajele negative isi iau acea voce, sau macar una destul de asemanatoare. 88 minutes ramane un film care merita vazut in primul si in primul rand pentru ca in el joaca Al Pacino.

Inca un film al carui site oficial este prost indexat de Google. Oare oamenii astia chiar nu mai fac SEO?… Iar pe imdb, filmul nici macar nu are afisul pus.