Tot Timpuri Noi

Ieri am decis in sfarsit cine va fi interpreta rolului feminin din clipul Bandidos. Este vorba despre Andreea Andrei, o fata extrem de talentata care a jucat in Bune si nebune (Pro TV), Celularul (Prima TV) si a aparut si in Playboy la un moment dat. Cred ca voi lucra extrem de bine cu ea, pentru ca inca de la probe s-a dovedit a fi extrem de receptiva la indicatii. In plus, se si potriveste foarte bine cu Tavi, solistul Bandidos, care interpreteaza in clip rolul unui prieten parasit, care vine sa-si convinga iubita sa se impace cu el.

17744.jpg

Tot ieri am participat la campania Daruieste o viata, doneaza sange ca MC la concertul organizat in Parcul Izvor. Marturisesc ca mi-a placut foarte mult evenimentul, din nou dandu-mi seama ca prin natura muncii pe care o fac, m-am indepartat foarte mult de muzica si evenimentele care imi plac. In acelasi timp, faptul ca toti, artisti, MC, scena, producator, eram acolo fara bani, militand pentru o cauza atat de frumoasa, faptul ca aveam intr-adevar ce sa le explic oamenilor intre trupe, faptul ca prezentam trupe care imi plac si pe care nu am ocazia sa le prezint la evenimentele pe care le fac de obicei, toate astea m-au facut sa ma simt excelent! I-am ascultat pe rand pe:

Florin Chilian – foarte acid in comentariile dintre piese la adresa politiei, politicienilor, a sistemului in general. Nu mi-a placut faptul ca nu-si stia textele pieselor pe dinafara si a venit cu un soi de mapa in care si le tinea.

IOD – o trupa tanara de alternative. Extrem de talentati baietii in maniera de abordare a pieselor. E adevarat ca se vede ca mai au mult de repetat impreuna, insa per ansamblu eu zic ca este un produs care sa faca in sfarsit ceva valva in zona asta muzicala. Baietii nu s-au dat in laturi de la cover-uri Rage Against the Machine sau System of a Down, pe care le-au interpretat cu mult curaj. Foarte bine sectiunea ritmica a trupei, mai ales bateristul care are atitudine, chiar un stil al lui. Insa chiar si aici ar mai fi putin de lucrat impreuna, astfel incat lucrurile sa se lege de tot. Singura sugestie pe care le-o fac ar fi sa-si mai ia inca un vocal, sau sa-l schimbe pe cel din prezent, care nu face fata la un concert intreg si nici nu are un ambitus care sa-i permita sa cante nici macar toate piesele trupei.

Taxi – calmi, cu un Dan Teodorescu avand textele la el (d-uh!), cantand piesele linistit, asezat, fara nici un fel de greseala, dar si fara nici un fel de pasiune.

images2.jpg

Timpuri Noi – pe care vazandu-i la inceput in backstage m-au facut sa imi dau seama brusc cat de mult timp a trecut de cand dadeam din cap pe Vecina si Luca. Chiar eram curios sa vad cum suna trupa asta atat de buna si atat de veche dupa o pauza atat de lunga. Si marturisesc ca asteptarile mele nu erau din cele mai bune. Ei bine, TIMPURI NOI ROCKS!!!! Au cantat fenomenal! Cu energia de acum 15 ani, cu chef, cu improvizatii, solo-uri si dialoguri cu publicul. Au cantat piesele lor, pe care le stiu de cand eram copil, insa le-au cantat intr-un mare fel. SUNT FAN TIMPURI NOI!!!!

Astazi voi lucra la un nou format in prima parte a zilei, dupa care ultima zi de meteo pentru mine saptamana asta si seara montaj la unul din cele doua proiecte in care probabil ca voi nu mai credeti, dar sa stiti ca eu cred in continuare.

    1. balauru 14 June 2007
    2. danfintescu 15 June 2007

    Add Your Comment

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.