transformers – deci, da!

Atunci cand mergi la un film in care e vorba despre extraterestrii care se transforma din masini in roboti nu te poti astepta la mare lucru. Pe bune. Si tocmai de-asta am ales duminica seara, dupa o sambata cu doua evenimente si meteo, ca sa merg la un film “relaxativ” – vorba lui Bogdan Serban.

Am omis insa sa iau in calcul un mic aspect. Si anume ca in dreptul producatorului executiv la filmul asta apare Steven Spielberg. Care nu-si poate numele pe un film usurel de duminica seara. Transformers este unul din cele mai bune filme din categorie SF pe care le-am vazut in ultima vreme. Are un super-scenariu, are nerv, are actiune, iar in ceea ce priveste efectele speciale – ca de obicei la Spielberg – se scrie istorie.

10m.jpg

Nu va asteptati la un film genial, pentru ca Transformers nu-si propune asta. Este pur si simplu continuarea pe ecran a unei intregi culturi formata din BD, jucarii, desene animate. De remarcat la filmul asta este si ironia fina la adresa The American Way, ca si la toate organizatiile lor secrete.

    1. Hellene 4 July 2007
    2. danfintescu 4 July 2007

    Add Your Comment

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.