Un om fericit

Ieri am avut bucuria sa stau de vorba cu un om fericit. Un om caruia Dumnezeu i-a dat marele har de a sti exact ce vrea sa faca in si cu viata lui. Razvan Mazilu, noul membru al juriului Megastar, danseaza pentru ca asta vrea el sa faca. Atat si nimic mai mult. Se exprima, traieste, munceste in dans.

razvan-portfolio_20.jpg

Am filmat portretul lui Razvan pentru ca el este cel mai nou membru al juriului Megastar, iar publicul trebuie sa stie de ce merita el sa fie acolo. L-am filmat in timpul unei repetitii la Teatrul de Opereta „Ion Dacian” pentru un spectacol la care el semneaza coregrafia. Apoi „i-am luat cateva vorbe” in cabina lui din Teatrul Odeon.

razvan-portfolio_21.jpg

L-am urmarit in timpul castingului pentru Megastar. Tacut, impozant, atent. Putin parca din alta lume. Ieri l-am vazut in lumea lui, in care se simte extrem de bine. Chiar daca sala de repetitie era scorojita si nearisita, chiar daca balerinii nu erau cei mai buni din Romania („na, de opereta…”), chiar daca acel spectacol nu era preferatul lui, mi-am adus aminte urmarindu-l la lucru de vorbele pe care le-am auzit de atatea ori pe vremea cand eram in Teatrul Podul: scena simte imediat un om talentat.

De-abia in timp ce ii luam interviul am inteles de ce e totul atat de simplu si de clar pentru el. Calea lui in viata e dreapta si neteda. A recunoscut chiar el: „Eu fac ce vreau.”

  1. evelynne 14 octombrie 2007
  2. Sky-Hunter 15 octombrie 2007
  3. danfintescu 15 octombrie 2007
  4. Beatrice de Gray 8 noiembrie 2007
  5. stef 13 noiembrie 2007
  6. danfintescu 13 noiembrie 2007
  7. Pingback: Urban Kiss de Razvan Mazilu « incepator 22 martie 2008
  8. stav 15 mai 2008

  Add Your Comment

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.