urban… de tzaran

Exista in Bucuresti o firma care se numeste Urban. Printre alte activitati, firma asta Urban detine niste cisterne albe. De-acolo si stiu cum se cheama firma. Ca scrie cu albastru pe cisternele albe. Ei bine, aceste cisterne au nobila misiune de a lua apa din dambovita si de a o varsa pe strazile bucurestiului. Fara  sa vina nimeni sau nimic cu o perie, fara sa fie amestecata sau purificata sau ceva…. o bucata din dambovita ajunge in fiecare zi la noi pe strazi. Asta da business. Probabil ca i-a venit ideea patronului de la Urban de pe vremea cand, copil fiind, cara marea neagra cu galetusa in groapa facuta de el cu cine stie ce organ in nisip.

Pai nu e normal ca noi sa ne murdarim in fiecare zi masinile din cauza ca un escroc isi ia bani ca sa verse un rau pe carosabil. Nici nu e normal ca escrocul asta sa verse apa 24 de ore din 24, pentru ca mai sunt si ore de mare trafic. In caz ca va intrebati: nu-i nici un fel de problema, firma Urban varsa Dambovita pe carosabil (cel putin pe B-dul Virtutii) si in timpul iernii. Polei? Asa, si?

In rest – program pe ziua de azi: pus voci pentru un pilot de emisiune. Tras intro-uri pentru acelasi pilot.

Program pe maine: interviuri pentru postul de producator toata ziua; intalnire cu un scenarist pentru un alt posibil proiect. V-am spus ca imi plac inceputurile.