Va declar sot si… sotie?

Nu mai zic nimic de oamenii care traduc titlurile filmelor. Poate doar un calduros si amical “Impuscati-va!” si nu ne mai luati de prosti! Tot cu acelasi indemn plin de cordialitate l-as trata si pe seful de la Movieplex (un loc caruia ii doresc cat mai repede concurenta, ca sa se ingroape) care a avut geniala idee de a nu lasa publicul inauntru cu mai mult de 10 minute inainte de inceperea filmului. Si uite-asa tu, client platitor de bilet scump, te inghesui stresat la coada la popcorn si pierzi inceputul filmului din cauza unui dobitoc. Muriti!

Adam Sandler, Kevin James, Jessica Biel, Dan Akroyd, Ving Rhames, Richard Chamberlain – iaca distributie in stare sa storceasca orice fel de parere proasta ai putea incerca sa-ti formezi despre un astfel de film. E drept ca s-au vazut marete esecuri cu distributii si mai stralucitoare, dar de data asta nu e cazul.

10m1.jpg

Adam Sandler si Kevin James fac un cuplu genial. Se completeaza si se sustin intr-un mare fel. E drept ca poate povestea e putin tocita pe la colturi, eternul cuplu de heterosexuali siliti de cine stie ce pretext neverosimil (de data asta un fond de pensii) sa se prefaca homosexuali si impreuna. Pe alocuri militantismul pentru gay rights e prea aproape de suprafata. Insa credeti-ma ca nu conteaza. Ramane un film genial, o comedie plina de spuma si de energie.

Iar pentru toti masculii heterosexuali care sufera putin din cauza ca sunt prea multi gay in film exista o secventa intre Jessica Biel si Adam Sandler care va va calma protestele si va va agita alte zone ale fizicului vostru. Da, Jessica Biel arata genial! Iar in filmul asta, cand ploua, o sa va convingeti!

    1. floaredecolt 5 September 2007
    2. danfintescu 5 September 2007

    Add Your Comment

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.