Vesti despre Megastari

Catalin a fost in casa Megastar joi seara. Finalistii s-au bucurat foarte tare cand l-au vazut pentru ca era ceva ce-i scotea putin din rutina zilnica. Desi erau obositi dupa o zi in care lucrasera la canto si coregrafie, concurentii au facut repede curat (inainte sa apara el), iar Oana ajutata de Cristina si Daria a gatit. Sau, mai bine zis, a incercat sa gateasca pentru ca rezultatul a fost mult fum in bucatarie si prea mult ulei pe macaroane.

Discutia de dupa masa a fost relaxata. Catalin, ca intotdeauna, a reusit sa faca o atmosfera frumoasa. Mi se pare ca nu s-a schimbat foarte mult de cand era el in concurs. Evident ca imediat a fost adoptat de finalisti si tratat ca unul de-al lor. Atat de adoptat, incat era sa-l uitam in casa atunci cand am terminat filmarea, lucru care nu l-ar fi deranjat foarte tare, intre noi fie vorba… O parte din filmarea de joi ati putut-o vedea ieri la Focus. Daca ati ratat-o, atunci cred ca se va mai difuza o bucata in Megastarul Special din 23 februarie.

S-a vorbit despre Megastar, dar si despre Eurovision, unde Catalin participa cu doua piese. De-abia astept sa-l vad in 23 februarie cum se descurca. Il voi vota cu siguranta. Finalistii i-au cantat lui Catalin piesele cu care participa in prima finala. A avut cate un sfat sau o apreciere pentru fiecare. Totul s-a incheiat cu cateva minute de petrecere, doar pentru filmare. Si tocmai cand toti aveau chef de dans si cantat, a trebuit sa plecam, iar in casa s-a dat stingerea, pentru ca a doua zie aveau din nou de lucrat.

Astazi mergem din nou sa filmam finalistii cum se uita la ei insisi. Dupa care avem mai departe de lucru, pentru ca Maria isi va serba ziua de nastere (care a fost miercuri) la o matusa de-a ei din Bucuresti. Finalistii sunt foarte fericiti de party. Au trei saptamani de cand sunt in casa si pentru ei orice iesire e bine-venita.

De saptamana viitoare incepe lucrul individual la coregrafie. O idee foarte buna, pentru ca sunt multi care sunt timorati in grup. In plus, trebuie ca ei sa lucreze cu dansatorii. De-abia astept sa-i vad cum se descurca.

Azi tocmai am descoperit ca ultima mea zi libera a fost 3 ianuarie. Obosit? Poate. Putin. Dar tare-i frumos cand faci ce-ti place.

  1. Silent enigma 2 February 2008
  2. danfintescu 4 February 2008
  3. Silent enigma 4 February 2008
  4. danfintescu 5 February 2008
  5. Silent enigma 5 February 2008
  6. danfintescu 6 February 2008
  7. Silent enigma 6 February 2008
  8. danfintescu 7 February 2008
  9. Silent enigma 7 February 2008
  10. danfintescu 8 February 2008
  11. Silent enigma 8 February 2008

  Add Your Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.