VREAU VACANTA!!!

Cele doua zile de relaxare pe care le-am avut in 2 mai au fost un fel de amagire. Am apucat doar sa-mi dau seama cat de multa nevoie am de vacanta. Intors in Bucuresti, cu ale lui betoane incinse, mi-e din ce in ce mai greu sa termin tot ce am de facut in fiecare zi.

Ieri am scris o idee de format de emisiune, la care de altfel mai am mult de lucru. Meteo apoi, care mi-a iesit destul de repede. Dupa care la mine in studio, unde Florin si Horia au venit insostiti de o multime de oameni. Am aflat ca erau castigatorii de la Remix & Be Famous, un concurs de remixuri de pe e-ok.ro . Cand au terminat ei, am filmat inca o tura de prezentari pentru unul din proiectele la care tot lucrez de atata vreme. Se pare ca de data asta am cam tot ce-mi trebuie pentru a prezenta proiectul. Tot ieri am mai facut o copie pe DVD a clipului Bandidos (varianta blurata) pentru Televiziunea U. Nici nu-mi faceam sperante ca acolo se va da neblurat.

In cele din urma, in drumul spre casa, ma bucuram ca e marti noapte si pot asculta Zona Libera, emisiunea lui Dj Vasile de pe Radio Guerrilla. Ei bine, i-am prins! Sa va fie rusine, domnilor! Ati dat exact aceeasi emisiune ca si saptamana trecuta. Chiar de la voi nu ma asteptam la din astea. Ntz, ntz, ntz.

    1. Aujourd'hui 12 July 2007
    2. danfintescu 15 July 2007

    Add Your Comment

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.