VREAU VACANTA!!!

Cele doua zile de relaxare pe care le-am avut in 2 mai au fost un fel de amagire. Am apucat doar sa-mi dau seama cat de multa nevoie am de vacanta. Intors in Bucuresti, cu ale lui betoane incinse, mi-e din ce in ce mai greu sa termin tot ce am de facut in fiecare zi.

Ieri am scris o idee de format de emisiune, la care de altfel mai am mult de lucru. Meteo apoi, care mi-a iesit destul de repede. Dupa care la mine in studio, unde Florin si Horia au venit insostiti de o multime de oameni. Am aflat ca erau castigatorii de la Remix & Be Famous, un concurs de remixuri de pe e-ok.ro . Cand au terminat ei, am filmat inca o tura de prezentari pentru unul din proiectele la care tot lucrez de atata vreme. Se pare ca de data asta am cam tot ce-mi trebuie pentru a prezenta proiectul. Tot ieri am mai facut o copie pe DVD a clipului Bandidos (varianta blurata) pentru Televiziunea U. Nici nu-mi faceam sperante ca acolo se va da neblurat.

In cele din urma, in drumul spre casa, ma bucuram ca e marti noapte si pot asculta Zona Libera, emisiunea lui Dj Vasile de pe Radio Guerrilla. Ei bine, i-am prins! Sa va fie rusine, domnilor! Ati dat exact aceeasi emisiune ca si saptamana trecuta. Chiar de la voi nu ma asteptam la din astea. Ntz, ntz, ntz.