WAR – “Un asasin nemilos”

Parca ii si vad pe romanii nostri: pai daca ii zicem simplu, razboi, lumea o sa creada ca e un film de razboi si o sa ne injure. Nu se poate sa-i spunem asa. Pai despre ce e vorba in film? Despre un asasin. Foarte tare! Sa-i zicem… Asasinul! Nu se poate! Sigur mai e un film Asasinul si lumea o sa le confunde. Pai atunci sa-i zicem “Asasinul nemilos”! Gata! Foarte tare! Asasina-v-ar fara mila un asasin milos care sa verse o lacrima pentru fiecare glonte pe care vi-l vara in scafarlia voastra impotenta de traducatori de titluri de filme. De ce sa se creada romanul mai destept decat al de-a facut filmul?! Pfuuuuu… iar m-am enervat.

In rest, stati linisititi, ca nu ratati mare lucru daca nu vedeti filmul. Eu am avut indoieli, atunci cand am vazut ca e cu Jet Li, pe care nu cred sa-l fi vazut in vreun film bun vreodata. Pe de alta parte m-am gandit ca Jason Statham (Crank, Transporter 2) n-are cum sa joace intr-un film foarte prost. Ei bine, are!

img.jpg

E un film de actiune in care F.B.I.-ul se cearta cu politia, cu un agent care isi pierde familia in favoarea job-ului, un partener ucis care trebuie razbunat. Iar la sfarsit, probabil intr-o incercare disperata de a salva un fiasco, scenaristii se apuca de o mare surpriza care contrazice flagrant tot ce se intamplase in film pana atunci. Nici efectele speciale nu sunt cine stie ce. Nici femei super-frumoase nu prea sunt… Deci n-aveti nici un motiv in lume sa mergeti si sa vedeti filmul asta. Asteptati-l pana apare la televizor.

  1. Sky-Hunter 15 October 2007
  2. danfintescu 16 October 2007
  3. villy 11 January 2009
  4. danfintescu 13 January 2009

  Add Your Comment

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.