WAR – „Un asasin nemilos”

Parca ii si vad pe romanii nostri: pai daca ii zicem simplu, razboi, lumea o sa creada ca e un film de razboi si o sa ne injure. Nu se poate sa-i spunem asa. Pai despre ce e vorba in film? Despre un asasin. Foarte tare! Sa-i zicem… Asasinul! Nu se poate! Sigur mai e un film Asasinul si lumea o sa le confunde. Pai atunci sa-i zicem „Asasinul nemilos”! Gata! Foarte tare! Asasina-v-ar fara mila un asasin milos care sa verse o lacrima pentru fiecare glonte pe care vi-l vara in scafarlia voastra impotenta de traducatori de titluri de filme. De ce sa se creada romanul mai destept decat al de-a facut filmul?! Pfuuuuu… iar m-am enervat.

In rest, stati linisititi, ca nu ratati mare lucru daca nu vedeti filmul. Eu am avut indoieli, atunci cand am vazut ca e cu Jet Li, pe care nu cred sa-l fi vazut in vreun film bun vreodata. Pe de alta parte m-am gandit ca Jason Statham (Crank, Transporter 2) n-are cum sa joace intr-un film foarte prost. Ei bine, are!

img.jpg

E un film de actiune in care F.B.I.-ul se cearta cu politia, cu un agent care isi pierde familia in favoarea job-ului, un partener ucis care trebuie razbunat. Iar la sfarsit, probabil intr-o incercare disperata de a salva un fiasco, scenaristii se apuca de o mare surpriza care contrazice flagrant tot ce se intamplase in film pana atunci. Nici efectele speciale nu sunt cine stie ce. Nici femei super-frumoase nu prea sunt… Deci n-aveti nici un motiv in lume sa mergeti si sa vedeti filmul asta. Asteptati-l pana apare la televizor.

  1. Sky-Hunter 15 octombrie 2007
  2. danfintescu 16 octombrie 2007
  3. villy 11 ianuarie 2009
  4. danfintescu 13 ianuarie 2009

  Add Your Comment

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.