zi plina

Ieri am avut chiar o zi plina. In afara de fericitul eveniment al reintoarcerii carnetului de conducere in dornicele mele maini, chiar ca am facut foarte multe lucruri.

Ultima zi de meteo. Din nou machiaj bun. Cu toate astea, fiind cu mintea la toate lucrurile pe care le aveam de facut, nu mi-a iesit din prima. Am incercat sa-mi controlez pasii marunti de la capatul fiecarei treceri de pe o parte pe cealalta a hartii si miscarea mainilor care arata totusi o oarecare incordare. Cred ca de saptamana viitoare voi lua telecomanda hartilor, astfel incat sa pot sa le dau ceva de lucru degetelor, care altfel se incapataneaza sa se tot foiasca. Oricum, este intr-adevar o pozitie tampita a mainilor, acolo pe chroma.

_dsc3690.jpg

Dupa meteo, m-am repezit pana la Florin la studio. Nu mai fusesem pana atunci. Acolo erau fetele de la TNT care lucrau la o noua piesa. Florin scandalizat, ca si mine, de ceea ce se intampla pe scena politica din Romania. Studioul este foarte frumos. Mic si cochet. Arata intr-adevar foarte bine. Mult mai bine decat alte studiouri pe care le-am vazut…

images3.jpg

La plecare m-am intalnit cu Dj Star, in drum si el spre studioul lui Florin. Mi-a spus despre o idee de-a lui de serial de comedie, care suna extrem de promitator. O sa vorbesc cu el mai multe la filmarea de luni seara, pentru e-Ok.ro.

Apoi am fost in club Pat, unde nu mai fusesem pana atunci. Foarte frumos. Un club cu adevarat happy. Cred ca este primul de genul asta. Mai incearca si Nagual ceva… insa nu-i iese tocmai bine. In Pat a fost o petrecere Megastar. Mi-a facut placere sa ma revad cu concurentii, pe care nu-i mai intalnisem demult. FOARTE tare a fost momentul in care Claudiu a cantat impreuna cu Tudor Chirila pe scena o piesa de la Vama Veche. Multi prieteni: Dragos de la Magic FM, Vera (prietena lui) acum la Primatv, Sami – producator Megastar, Bandidos – Vicky, Mishu, Solo, Crina Mardare – cu care am vorbit mult, Bubu – fiul ei. O super-petrecere, intr-un super-club.

Azi zi extrem de plina, cu tot felul de treburi administrative. Seara, ca de obicei, in twice.