Ziua Ginei Pistol sarbatorita prin munca

Aseara am filmat din nou in studio stirile pentru e-ok, cu Gina Pistol. De data asta Florin a adus-o cu el pe Nico si pe inca doi invitati. La inceput mi-a fost teama ca Gina se va pierde putin, atunci cand in platou este lume necunoscuta. Ei bine, n-am avut dreptate. S-a descurcat admirabil. Daca nu s-ar grabi atat de mult pe vorbe si ar si-ar acorda putin timp ca sa lucreze la dictie, ar putea deveni o prezentatoare foarte buna.

nico.jpg

De-abia cand am terminat de filmat cu ea, ne-a facut sa ne dam seama ca de fapt ieri era ziua ei de numa (Sf. Gheorghe). Florin a avut prezenta de spirit sa-l trimita repede pe fratele lui sa cumpere o sticla de sampanie, din care am gustat cu totii timid (ca doar eram soferi), dar extrem de veseli.

Dupa ce a plecat Gina, a fost randul lui Staru sa fie filmat. Si el progreseaza in mod evident. Mult mai putine opriri, ceea ce face ca totul sa fie mai fluent decat inainte. Nico, in timp ce filmam cu Staru, a avut o multime de observatii super-pertinente. Am privit-o suprins ca stie atatea. Insa apoi mi-am adus imediat aminte ca ea a lucrat in productie de televiziune multi ani de zile. :-)))