podcastu’ lu’ Fințescu ep. 14 – (Katai)

A dat sfântu’ și am început sezonul doi de podcast! Și, pentru că am vrut să încep cum trebuie, am făcut eu un pustiu de efort la o zi după Untold și m-am întâlnit cu unul din cei doi oameni care m-au făcut să mă apuc de “meseria” asta. Dacă primul, Vlad Dulea de la Kooperativa 2.0, m-a sfătuit în cunoștință de cauză să mă apuc de podcasting, cel de-al doilea, Katai, habar n-a avut cât de mult m-a ajutat până nu am i-am zis eu.

De altfel, dacă există vreun românaș pe care-l bate un cât de firav gând să se apuce de podcasting, ebooku’ lui Katai e locul perfect ca să înțelegeți în doi timpi și trei mișcări în ce vă băgați. Pe mine personal m-a ajutat imens și, în plus, la nivel uman, ebookul ăsta și Katai în general reprezintă o lecție de altruism în cea mai pură formă a lui.

Katai

Discuția noastră s-a învârtit în jurul ideii de podcast, evident aplicată la artiștii din industria muzicală, dar cumva am ajuns și la copii, părinți, educație și cred că, dacă am fi avut mai mult timp, am fi ajuns să vorbim despre câte-n lună și-n stele, da’ pe-ndelete așa.

Katai, îți mulțumesc pentru că ai fost un interlocutor genial și pentru că mi-ai împrumutat sculele tale de podcaster profesionist. Marian Huruducaș, deși n-ai recunoscut treaba asta, eu cred că tu ești de fapt cel care a meșterit întâlnirea dintre mine și Katai de la Cluj – deci îți mulțumesc și ție! Și îți mai mulțumesc o dată pentru episodul din sezonul 1 de podcastu’ lu’ Fințescu, în care ai fost genial de genial.

Gata, fraților, m-am întors. De acum, în fiecare luni, aveți episod nou din podcastul lu’ Fințescu!


podcastu' lu' Fintescu se aude si pe:

Apple Podcast | Stitcher | YouTube | SoundCloud | Spotify | Google Podcasts