podcastu’ lu’ Fințescu – ep. 20 ( Mic ghid pentru patronul de club )

Zic la începutul episodului de azi despre un articol pe care l-am scris mai de mult și care e relevant pentru episodul de azi al podcastului. E aici.

Vă ofer azi un pic din ce am învățat de când lucrez eu în cluburi, adică de prin 2001. Și-s multe, multe rău lucrurile pe care le-am învățat în modul cel mai eficient cu putință: nu spuse de alții mai bătrâni și mai înțelepți, nu citite prin cărți, ci greșind. Lovind zdravăn cu fruntea în zidul neștiinței, așa le-am învățat pe cele mai multe din ele.

E doar un început de conversație. Unul care privește problema asta nu din punctul nostru de vedere, nu din punctul de vedere al celor care mergem în cluburi, ci al omului care deține cârciuma. De prea puține ori le povestește cineva patronilor de club cum stă treaba, de fapt, cu toate chichițele industriei muzicale sau măcar a parții de industrie cu care se intersectează ei.

Ascultând azi “Micul ghid” pe care taman ce-l public mi-am dat seama că-i chiar mic. Prea mic. Așa că voi continua să povestesc pe tema asta în episoade viitoare, pentru că eu cred că e mare nevoie să îi ajutăm pe patronii cluburilor în care se organizează evenimente să învețe repede și bine de unde, cum și de ce să invite artiștii care se potrivesc cu birtul lor ca stil muzical, preț, stil de show etc.

Aștept cu mare interes sugestiile voastre. Despre ce să povestesc în următorul episod despre club?

Play

podcastu' lu' Fintescu se aude si pe:

Apple Podcast | Stitcher | YouTube | SoundCloud | Spotify | Google Podcasts