podcastu’ lu’ Fințescu – ep. 15 (Despre self management)

Artiști care să-și fie propriul manager, despre asta e vorba în episodul de azi. Compar ce am citit cu ce am trăit și experimentat, fac o sinteză și încerc sa argumentez o ipoteză: e neapărat necesar ca un artist să își fie propriul manager la începutul absolut al carierei. Bine, exagerez. Nu e neapărat necesar, dar jur că ajută extrem de mult. Și pe artist, dar mai ales pe toți viitorii foști manageri pe care îi va avea vreodată acel artist.

self management

Care-s momentele în care e bine să-ți fii manager, care-s alea în care e mai bine să-l lași pe altu’ să se ocupe și de ce. Care-s momentele din carieră în care e 100% clar că ai nevoie de cineva care să se ocupe de management în locul tău. Care-s calitățile neapărat necesare unui artist care vrea să-și fie propriul . manager și să aibă și ceva succes la treaba asta. Și dacă sunteți pe fază, s-ar putea să vă prindeți și cam care sunt calitățile pe care ar trebui să le căutați într-un manager, atunci când vă hotărâți că aveți nevoie de această ciudată specie de ființă.

Cam ăsta e sumarul celor aproape 30 de minute de podcast de azi, care e un fel de continuare firească a episodului despre time management din sezonul trecut.

Spor la ascultat!

Sursa imagine: Gina Abudi

Play

podcastu' lu' Fintescu se aude si pe:

Apple Podcast | Stitcher | YouTube | SoundCloud | Spotify | Google Podcasts